Mus-Olles Bloggsida

Tillbaka till startsidan        

Här finner ni lite av varje som händer på Mus-Olles Museeum

De tio senaste inläggen visas på försättssidan, tidigare finns i spalten till höger.

Lämna gärna kommentarer & dela med er till facebook & tweeta.

 

Oväntat besök på muséet! Dags för Gevalia?

2017-07-08

Oväntat besök på muséet. – Dags för Gevalia?

 

 Idag blev det ingen vanlig dag. Jag fick ett telefonsamtal från en reporter från SVT på förmiddagen. Dom ville komma och göra ett repotage. Hon sa inte vad det gällde, men jag tog ju för givet att det skulle handla om vår kommande utställning ”Mus-Olle fortsätter samla”.

Jag och Cathinka öppnade gården och de första gästerna släpptes in. Solen sken och det är ju skönt, men det är inget väder när folk vill titta på gamla grejjor… Det brukar vara lite lugnare sådana dagar.

Till slut kom tjejjerna från SVT. Jag såg att dom lagt en bukett fina rosor på en bänk. Men fortfarande hade vi ingen aning om vad de ville intervjua oss om.

Helt plötsligt tar hon som inte håller kameran ett stadigt tag i ros-kvasten och stegar fram mot oss och gratulerar till priset av ”Sveriges knasigaste museum”. Svenska folket har fått komma med egna förslag och sedan fått rösta vilket som är knasigast. Mus-Olles museum vann med god marginal!

Undrar hur man såg ut? Som ett jättestort frågetecken antagligen. Jag blev faktiskt väldigt tagen. Kände hur tårarna kröp upp i ögonvrån. Det här kändes stort. Väldigt stort.

 

Reportertjejjerna intervjuade både mej och Cathinka, filmade och tog bilder. Samtidigt så kom det ju fler gäster också och de måste ju tas omhand.

Ett par som var på plats skrev i gästboken, jag blev oerhört glad över dessa ord. Tack!

 Imorgon tar vi nya tag. Det ska bli lite sämre väder, så då borde det komma fler människor till oss på Mus-Olles.

Välkomna!

// Eva

Se även reportaget från SVT klicka här

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)